Mand ( )

InfoWELKOM BIJ CUBIQZ!CUBIQZ

Met Cubiqz laten wij zien hoe lege ruimtes in een woning snel, eenvoudig en op de meest voordelige manier ingericht kunnen worden. Cubiqz is dé manier om uw potentiële koper te overtuigen van uw woning of project!


CLEVER
Het Cubiqz inrichtingsconcept bestaat uit kartonnen meubels, voorzien van een unieke cover met fotoprint of hoes van stof. Hiermee tovert u een lege ruimte in een handomdraai om tot een realistische keuken, woonkamer, slaapkamer en kantoor. Geen hoge kosten en geen permanente montage.


CARDBOARD 
Door gebruik te maken van onze kartonnen meubelen kunnen ruimtes zoals keukens, woon- en slaapkamers en kantoorruimtes snel, eenvoudig, goedkoop en op alle denkbare manieren ingericht worden. De meubelen zijn eenvoudig te vervoeren, te monteren en te (ver)plaatsen.


CREATIONS 
Cubiqz biedt creatieve oplossingen voor elke ruimte. Bekijk de verschillende opstellingen en prijzen en bedenk hoe u uw verkoopkans kunt vergroten. Wij denken graag met u mee, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ga naar de  Online Shop. Kies uit het menu bovenaan, de ruimte die u wilt inrichten en bekijk ons brede assortiment kartonnen meubelen

CUBIQZ:  STAGE FOR LESS AND IMPRESS!