Mand ( )

Informatie

  


CREËER JE KARTONNEN KEUKEN


CUBIQZ levert Kartonnen Keukens in diverse uitvoeringen en verschillende prints/kleuren.
Er zin 2 productgroepen:

  • BASIC KARTONNEN KEUKENS
  • 2-IN-1 REVERSIBLE KARTONNEN KEUKENS


Een CUBIQZ Kartonnen Keuken bestaat uit 30/60/90 kastenonderkasten (met een aanrechtblad en plint), hoge kasten (voor apparatuur), een afzuigkap + keukenapparatuur en kan worden aangevuld met een "roestvrijstalen" vrijstaande oven en een (Amerikaanse) koelkast van karton; net als een echte keuken!
De 30, 60 and 90 cm onderkasten worden voorzien van 
verstevigingskruizen voor extra stevigheid


BASIC
 KARTONNEN KEUKEN:
- wordt opgebouwd uit kartonnen modules voorzien van een fotorealistische print
- deze BASIC versie is voorzien van een keukenprint aan één zijde (voor- en bovenzijde)
- verkrijgbaar in 2 dessins/kleuren 

  • Greeploze keuken: wit met houten werkblad
  • Keuken met greep: wit met granieten werkblad


2-IN-1 REVERSIBLE
 KARTONNEN KEUKEN:- wordt opgebouwd uit kartonnen modules met 2 verschillende keukenprints, rechtstreeks op de doos gedrukt  + separate afneembare werkbladen
- deze 2-IN-1 REVERSIBLE versie is:
* bedrukt aan 4 zijden met keukenprints aan 2 zijden (voor- en achterkant een verschillend dessin)
* voorzien van een afneembaar werkblad, verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins

- KEUKEN is verkrijgbaar in de kleuren/dessins:

  • Greeploze keuken: wit
  • Greeploze keuken: grijs

-  WERKBLADEN zijn verkrijgbaar in de kleuren/dessins:

  • wit marmer
  • natuursteen grijs
  • hout


Speciaal voor de 2-IN-1 reversible keuken hebben we de zogenaamde "cutting-box" ontwikkeld. We begrijpen dat het zonde is om in zo'n mooie doos te snijden om ruimte te creëren voor leidingen enz. Daarom is er een speciale "cutting-box" die zeer aantrekkelijk geprijsd is. Er is ÉÉN exemplaar beschikbaar per bestelling.

2-IN-1 REVERSIBLE KARTONNEN KEUKEN: Bestel één keuken en creëer 2 verschillende lay-outs! Mix & Match de kleuren en werkbladen; de mogelijkheden zijn eindeloos!


Wij adviseren om eerst op een plattegrond een keukenindeling te maken. Vervolgens kiest u de benodigde keukenkasten. Als laatste kunt u apparatuur toevoegen aan uw winkelwagentje. 

Wij hebben een aantal complete keukenopstellingen voor u samengesteld. U kunt een keuze maken uit rechte keukenshoek keukens en eiland keukens. Bekijk eerst welke type keukenopstelling het beste past in de keukenruimte. De keukenopstellingen hebben verschillende afmetingen maar de kasten zijn onderling niet met elkaar verbonden. De onderkasten, hoge kasten en apparatuur kunnen daardoor in elke gewenste vorm geplaatst worden. U kunt de standard opstellingen ook uitbreiden door er keukenkasten en apparatuur aan toe te voegen. 

Wij adviseren u om de kartonnen keuken voor Home Staging aan te kleden met echte (lichtgewicht) accessoires voor een nog mooier resulaat. Desgewenst kan een accessoire pakket worden meegeleverd.

Een kartonnen CUBIQZ keuken is eenvoudig op te bouwen. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk hier de YouTube video van de BASIC keuken