Mand ( )

InformatieCUBIQZ KARTONNEN MEUBELEN; DE SLIMME TOOL VOOR VASTGOEDPRESENTATIES

 

Als projectontwikkelaar wilt u uw potentiële kopers enthousiasmeren voor een nieuwbouwwoning of project. Het optimaal presenteren van vastgoed vraagt om onderscheid en creativiteit, waarbij visualisatie en ruimtebeleving bepalend zijn voor een snelle verkoop.

Met Cubiqz kartonnen meubelen kunt u tijdens een nieuwbouwdag, kijkdag of open huis de kijker ter plekke een goed beeld geven van de indelingsmogelijkheden. De meubels hebben realistische afmetingen en zijn, door het gebruik van op maat gemaakte stoffen hoezen en fotorealistische prints, bijna niet van echt te onderscheiden. Met een klein budget heeft u een lege keukenruimte, woonkamer, slaapkamer en kantoorruimte al volledig ingericht. 
De koper wil de ruimtes ingericht beleven maar vrij zijn in de definitieve opstelling, kleur- en materiaalkeuze. Dat is de kracht van Cubiqz kartonnen meubelen!


10 redenen om voor CUBIQZ te kiezen:

  1. Cubiqz levert een totaalconcept; keukens, woonkamers, slaapkamers en kantoorinrichting van karton.

  2. Het gebruik van karton in combinatie met een hoes van stof en fotorealistische prints maakt Cubiqz tot een uniek inrichtingsconcept!

  3. Het is de meest budgetvriendelijke en makkelijke oplossing om een woning en kantoorruimte professioneel in te richten.

  4. De producten hebben een professionele en realistische uitstraling en zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

  5. De modules hebben een realistische maatvoering en geven exact weer hoe een product zich verhoudt in de ruimte.

  6. Advies op maat: Een keuken (en andere producten indien gewenst) adviseren wij op basis van een bouwtekening en wordt altijd op maat gemaakt en aangevuld met een 3D tekening.

  7. U kunt CUBIQZ kopen of huren net als bij een meubelverhuurbedrijf. De producten zijn direct uit voorraad binnen 3-4 werkdagen op locatie leverbaar.

  8. De lichtgewicht modules zijn eenvoudig zelf te vervoeren, te monteren en te (ver)plaatsen; de koper kan ter plekke actief meedenken in oplossingen en opstellingen eenvoudig naar wens wijzigen.

  9. Cubiqz ontzorgt: indien gewenst worden de kartonnen meubels door Cubiqz geselecteerde en opgeleide professionals in verkoopstyling geplaatst en gedecoreerd met accessoires.

  10. Cubiqz levert u een aanzienlijke besparing op en de koper is vrij in z’n keuze om de ruimte naar eigen smaak en budget in te richten. Dat verkoopt! Lege woning voor verkoopstyling met CUBIQZ kartonnen meubelen   Woning tijdens verkoopstyling met CUBIQZ kartonnen meubelen   Verkoopstyling met CUBIQZ kartonnen meubelen. 1,2,3 en ...klaar!