Mand ( )

Corporaties

WONING BUDGETVRIENDELIJK PRESENTEREN? CUBIQZ KARTONNEN MEUBELEN!

 

Als woningcorporatie wilt u potentiële kopers enthousiasmeren voor de aankoop van voormalige huurwoningen. Deze uitpondwoningen hebben vaak een gedateerde uitstraling en spreken niet tot de verbeelding. Met Cubiqz kartonnen meubelen kan een lege woning op de meest eenvoudige manier goed gepresenteerd worden op beeld en in de woning zelf.
Voor huizenzoekers die hun zoektocht online beginnen, is een goede fotopresentatie noodzakelijk om interesse te wekken. Eenmaal in de woning wil de kijker tijdens een bezichtiging de ruimte ingericht beleven om een goed beeld te krijgen hoe ze hun nieuwe thuis kunnen creëren.

Met een klein budget heeft u een lege keuken, woonkamer, slaapkamer en kantoorruimte al volledig ingericht. En is de woning verkocht? Dan kunt u de meubels opnieuw gebruiken en eenvoudig verplaatsen naar een volgende woning. Met een eenmalige kleine investering kunt u de pluspunten van gemiddeld drie woningen benadrukken. Dat is de kracht van Cubiqz kartonnen meubelen!


10 redenen om voor CUBIQZ te kiezen:

  1. Cubiqz levert een totaalconcept; keukens, woonkamers, slaapkamers en kantoorinrichting van karton.

  2. Het gebruik van karton in combinatie met een hoes van stof en fotorealistische prints maakt Cubiqz tot een uniek inrichtingsconcept!

  3. Het is de meest budgetvriendelijke en makkelijke oplossing om een woning en kantoorruimte professioneel in te richten.

  4. De producten hebben een professionele en realistische uitstraling en zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

  5. De modules hebben een realistische maatvoering en geven exact weer hoe een product zich verhoudt in de ruimte.

  6. Advies op maat: Een keuken (en andere producten indien gewenst) adviseren wij op basis van een bouwtekening en wordt altijd op maat gemaakt en aangevuld met een 3D tekening.

  7. U kunt CUBIQZ kopen of huren net als bij een meubelverhuurbedrijf. De producten zijn direct uit voorraad binnen 3-4 werkdagen op locatie leverbaar.

  8. De lichtgewicht modules zijn eenvoudig zelf te vervoeren, te monteren en te (ver)plaatsen; de koper kan ter plekke actief meedenken in oplossingen en opstellingen eenvoudig naar wens wijzigen.

  9. Cubiqz ontzorgt: indien gewenst worden de kartonnen meubels door Cubiqz geselecteerde en opgeleide professionals in verkoopstyling geplaatst en gedecoreerd met accessoires.

  10. Cubiqz levert u een aanzienlijke besparing op en de koper is vrij in z’n keuze om de ruimte naar eigen smaak en budget in te richten. Dat verkoopt!