Mand ( )

Kartonnen meubels

CREËER JE KARTONNEN WOONKAMER INRICHTING

 

CUBIQZ is een niet-van-echt te onderscheiden modulair kartonnen meubel system, bestaande uit kartonnen modules voorzien van op maat gemaakte stoffen hoezen in verschillende kleuren en dessins of voorzien van een unieke fotorealistische print in de kleuren wit en eiken white-wash.

LUUCK is een modulair kartonnen meubel systeem gebaseerd op de oneindige mogelijkheden van de kubusvorm. Opgebouwd uit gevouwen kartonnen elementen die op een slimme manier met elkaar worden verbonden. Door het modulaire systeem kunt u met slechts 2 elementen, een vakkenkast, bureau of bijzettafel geheel naar eigen wens samenstellen en hergebruiken in elke gewenste vorm.

  

 • Witte kartonnen modules:
  salontafel/poef/bijzettafel/eettafel/zuil/bureau/dressoir.

 • Kartonnen modules met op maat gemaakte stoffen hoes:
  stoel/fauteuil/2-zitbank/3-zitsbank/kruk/poef
  Plaats de poef tegen een zitelement om een chaise longue te creëeren

  De hoezen met een stofnaam zijn uit voorraad leverbaar. 
  Hoezen met een kleurnummer hebben een levertijd van enkele weken en hebben een minimale afname van 4 stuks (muv kruk en poef, hier geldt een minimale afname van 8 stuks). 

 • Kartonnen modules met een fotorealistische print:
  TV meubel/flatscreen TV/dressoir/open haard/kledingkast.

 • LUUCK witte kartonnen modules:
  bijzettafel/salontafel/vakkenkasten/bureau

 

Een woonkamer is geheel naar eigen wens met diverse kartonnen meubels in te richten. Welke meubels u kiest en het aantal meubels hangt af van de ruimte die u tot uw beschikking heeft. Wij adviseren eerst een plattegrond met een indeling te maken. Vervolgens kiest u in de online shop de benodigde producten en legt u deze in het winkelwagentje.

Wij hebben een aantal complete woonkameropstellingen voor u samengesteld. U kunt een keuze maken uit pakketten voor kleine- en grote woonruimtes. Bekijk eerst welke type meubelopstelling het beste past in de woonkamer ruimte.
De meubel opstellingen hebben verschillende afmetingen en kunnen op elke gewenste manier geplaatst worden. U kunt de standard opstellingen ook uitbreiden door er producten aan toe te voegen.

Wij adviseren u om de kartonnen meubels aan te kleden met echte (lichtgewicht) accessoires en kussens voor een nog mooier resultaat. De producten zijn voorzien van een verstevigingskruis.
Desgewenst kan een accessoire pakket worden meegeleverd.

Reeds in het bezit van een stoffen hoes en wilt u een kartonnen module vervangen? Klik dan hier om deze te bestellen