Mand ( )

Informatie


Lege woning voor verkoopstyling met CUBIQZ kartonnen meubelen   Woning tijdens verkoopstyling met CUBIQZ kartonnen meubelen   Verkoopstyling met CUBIQZ kartonnen meubelen. 1,2,3 en ...klaar!

CUBIQZ KARTONNEN MEUBELEN; DE SLIMME TOOL VOOR WONINGVERKOPERS.


Als woningverkoper wilt u zo veel mogelijk potentiële kopers enthousiasmeren voor uw woning. Een woningzoeker begint de zoektocht naar een nieuw huis op internet en met slechts één muisklik wordt bepaald of uw woning in aanmerking komt voor een bezichtiging.
Een goede fotopresentatie op woningaanbod sites is dan ook de start voor een succesvolle verkoop maar de kijker wil meer…

Op het moment dat kijkers uw woning komen bezichtigen willen zij een goed beeld krijgen hoe ze hun nieuwe thuis kunnen creëren. Lege ruimtes lijken kleiner en zijn vaak lastig in te schatten en gedateerde woningen spreken nou eenmaal niet tot de verbeelding. Kortom, kijkers kunnen zich geen voorstelling maken van alle mogelijkheden die uw woning te bieden heeft. Visualisatie, ruimtebeleving en sfeer zijn dan ook een belangrijke factor in het aankoopproces. 

U wilt potentiële kopers alle pluspunten van de woning laten zien, tijdens een bezichtiging of Open Huis, maar daar niet te veel geld in investeren; CUBIQZ biedt hiervoor de perfecte oplossing!

Het CUBIQZ concept bestaat uit lichtgewicht kartonnen meubels waarmee u tijdelijk een lege woning of (kantoor) ruimte kunt inrichten. De kartonnen modules worden voorzien van fotoprints en stoffen hoezen en zijn daardoor bijna niet van echt te onderscheiden!

 

10 redenen om voor CUBIQZ te kiezen:

  1. CUBIQZ levert een compleet inrichtingsconcept voor woningen en kantoren; keukens, woon-, slaapkamer-, en kantoorinrichting van karton.

  2. Goedkope aanschafprijs en daardoor de meest voordelige manier om een woning verkoopklaar te maken.

  3. Lege woningen worden in een handomdraai omgetoverd tot compleet ingerichte woonruimtes en woningen met een gedateerde keuken of -meubilair kunnen op deze manier eenvoudig gerestyled worden.

  4. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Binnen 3-4 werkdagen kan uw bestelling op het door u gewenste afleveradres worden bezorgd.

  5. Een complete woninginrichting past in de kofferbak van een standaard gezinsauto (afm. pakket 120 x 102 x 16 cm) dus gemakkelijk zelf te vervoeren!

  6. Geen gesleep met zware meubels. CUBIQZ producten zijn eenvoudig door 1 persoon te plaatsen.

  7. Maak de bezichtiging persoonlijker en geef de kijker de kans om alle mogelijkheden van de ruimtes te beleven. Met de lichtgewicht kartonnen meubels van CUBIQZ kan de kijker naar hartenlust experimenteren met de meubelopstellingen.

  8. U kunt CUBIQZ kopen of huren net als bij een meubelverhuurbedrijf. U betaalt per module; de woninginrichting is helemaal naar uw eigen wens en budget samen te stellen.

  9. De producten zijn bedoeld als decormeubel maar zijn, door het gebruik van stevig karton, verstevigingskruizen en 'don’t sit bordjes', geschikt voor het plaatsen van accessoires, én veilig in gebruik mocht er onverhoopt toch iemand plaatsnemen.

  10. En is de woning verkocht, dan zijn de kartonnen dozen herbruikbaar als verhuisdozen of u vouwt de dozen op om zelf alle mogelijkheden van de ruimtes in uw eigen nieuwe woning uit te proberen! 

 

                         CUBIQZ informatievideo voor woningverkopers