Mand ( )

KARTONNEN KEUKEN

WELKOM IN DE WERELD VAN CUBIQZ KARTONNEN KEUKENS!In 2010 ontwikkelde CUBIQZ, Kartonnen Keukens en Kartonnen Meubels voor Vastgoedstyling (Home Staging) en 
introduceerde
de Kartonnen Keuken- en Kartonnen Meubel modules op de markt.

Destijds bestonden Kartonnen Meubels en Kartonnen Keukens voor Verkoopstyling niet. We hadden ons nooit voor kunnen stellen dat ons geesteskind en onze visie op het toegankelijk maken van Home Staging met kartonnen meubels voor iedereen, de wereld van Home Staging zo zou veranderen!

De afgelopen jaren hebben we continu gewerkt aan het ontwikkelen en verbeteren van de producten en zijn ze nog gebruiksvriendelijker geworden. Bovendien hebben we ons assortiment aanzienlijk uitgebreid.


Onze slogan "CUBIQZ, The Original" staat niet alleen voor het bedenken van het Kartonnen Meubel Concept voor Home Staging. Ook wat betreft productontwikkeling blijven we unieke, originele kartonnen modules bedenken en bieden we altijd een passende, betaalbare oplossing voor leegstaande ruimtes in te koop staande huizen en kantoren!

CUBIQZ levert kartonnen keukens in twee uitvoeringen en in verschillende kleuren. De kartonnen keuken model BASIC en de 2-IN-1 REVERSIBLE Kartonnen Keuken. Onder het kopje "INFORMATIE" vindt u alle informatie over de verschillende modellen Kartonnen Keukens.