Mand ( )

Advies

CUBIQZ advies voor makelaars

ADVIES NODIG?


U heeft een woning (bestaand of nieuwbouw) die u optimaal wilt presenteren voor de verkoop. Cubiqz transformeert een lege ruimte in een handomdraai om in een aantrekkelijke woning of kantoorruimte waar kopers zich meteen thuis voelen.
Een sfeervolle inrichting is belangrijk om het dit gevoel over te brengen en om de kopers inzicht te geven in de grootte van de verschillende ruimtes in een woning of kantoor.

Cubiqz kartonnen meubelen heeft slimme oplossingen voor elke ruimte. Wij denken graag met u mee want de mogelijkheden van het Cubiqz inrichtingsconcept zijn eindeloos.

Wij adviseren u graag omtrent:

  • keuken inrichting
  • woonkamer inrichting
  • slaapkamer inrichting
  • kantoor inrichting


Cubiqz kan een keuken, woonkamer, slaapkamer en kantoorruimte voor u ontwerpen en samenstellen. Hiervoor hebben wij een plattegrond met afmetingen nodig en uw eventuele wensen met betrekking tot de ruimte.
De kosten zijn 50,00 euro per ontwerp. U ontvangt hiervoor een plattegrond met voorstel, een 3D-tekening en een kostenspecificatie van de inrichting.

Cubiqz producten hebben een realistische maatvoering. Er wordt in het ontwerp gekeken naar de mogelijkheden van de ruimte en er wordt rekening gehouden met aansluitingspunten. Uniek is onze kartonnen keuken. Een keuken op maat; net als een echte keuken!

U kunt contact met ons opnemen door te bellen met +31 (0)6 53844281 of een mail (met plattegrond) te sturen naar: info@cubiqz.nl