Home Staging met CUBIQZ kartonnen meubels is heel eenvoudig en met een paar handige tips maak je het nog makkelijker! Het bespaart je kostbare tijd en je kunt die tijd natuurlijk veel beter gebruiken voor je volgende Home Staging-opdracht!


STOFFEN HOEZEN:

Wist je dat voor alle stoffen hoezen voor banken en stoelen het geweven CUBIQZ-label altijd precies op dezelfde positie wordt genaaid? Hij is bevestigd aan de linker armleuning; Zo weet je in één oogopslag hoe de hoes over de kartonnen meubelen moet plaatsen,.
cubiqz op maat gemaakte stoffen hoezen voor kartonnen meubels
Foto: 4Home


STRIJK DE BANK:

Vergeet je strijkplank! Een van de beste adviezen die we je kunnen geven, is dat je eenvoudig kreukels uit de stoffen hoezen kunt verwijderen door de hoezen over de kartonnen modules te plaatsen. Strijk vervolgens de hoezen (op de kartonnen modules) met een beetje stoom. Vergeet niet een verlengsnoer zodat je het strijkijzer overal kunt gebruiken.
handig! Strijk de stoffen hoezen eenvoudig óp de kartonnen modules
Foto: Cubiqz


HOGE KAST:

Plaats bij het bouwen van een hoge kast in je kartonnen keuken altijd de bovenste module ondersteboven op de onderste module. Op deze manier is de hoge kast altijd stevig en recht..
Cubiqz kartonnen keuken, hoge kast bouwen
Foto: Home Staging by Sabrina Schulz


VERANDER DE MAAT VAN EEN BED:

Omdat de ene slaapkamer groter is dan de andere, kunt u onze bedmaten eenvoudig aanpassen. Een voor de hand liggende oplossing is het weglaten van de losse hoofdborden, wat een lengte van 10cm bespaart. Maar er is nog een handige oplossing! Door de boxen van het bed een kwartslag te kantelen, maak je het bed wat hoger maar ook iets korter. Hierdoor kun je variëren tot wel 20 cm lengte!


slaapkamerinrichting met een kartonnen bed van cubiqz
Foto: 4Home


TRANSFORMEER DE BANK:

Je kunt een CUBIQZ kartonnen bank eenvoudig ombouwen tot een ander model. We nemen de 3-zits als voorbeeld: door een zitmodule en een rugleuning te verwijderen creëer je een 2-zitsbank. Door dezelfde modules weer te verwijderen, creëer je een stoel met armleuning. Bij het verwijderen van de 2 armleuningen heb je een CUBIQZ stoel en door het verwijderen van de rugleuning blijft er een poef over. Dus naast het complete meubilair (hoes + kartonnen modules), kun je ook extra stoffen hoezen bestellen voor nog meer mogelijkheden!

  


EYECATCHER:

Wanneer je een kinderkamer of een andere kamer moet inrichten en je hebt een klein stukje behang over, gebruik het dan om een kartonnen zuil of een kartonnen bijzettafel / nachtkastje te bekleden. Op deze manier creëer je op een hele simpele en voordelige manier een leuke eyecatcher!
maak mooie creaties met cubiqz kartonnen producten
Photo: Eijffinger with Cubiqz